Tribunen settes opp nå!

Tribunemannen er endelig i gang med å sette opp tribunen på hovedbanen. Denne blir klar til morgendagens kamp kl. 1600 for A-laget. Bli med å fyll opp tribunen og støtt laget! Les mer..

Bildet: Her kommer tribunen inntil veggen på hallen. Tribunen vil bli ca. 35 meter lang og deles midt på hallen slik at den blir mest mulig midtstilt i forhold til banen. 280 sitteplasser under tak og en ny verden for alle lagene og supportere i Herd!

Tribunen skal være klar til bruk til A-lagets viktige kamp hjemme mot Nardo i morgen lørdag kl. 1600. Klarer vi å fylle tribunen?

Gutta trenger nå all den støtten de kan få, og fasilitetene for publikum er nå endelig på plass. Alle som stiller i blått Herdtøy kommer gratis inn i morgen, og det hadde vært fantastisk gøy hvis vi kunne klart å fylle tribunen.

A-lagets spillertropp består i morgen av i hvert fall 50 % "Herd-gutter" som har vært i klubben fra tidlig alder. I tillegg har vi unge sultne sunnmøringer som trener mye for å bli så god som mulig.

Da håper vi at flest mulig tar turen i morgen for å innvie den nye tribunen og heie gutta frem til seier. Velkommen!

HERDinformasjon

Mørecup

Vår betalingsstatistikk

Har du betalt?

Dette er en av de pågående giro-utsendelsene våre, hvis du er en av dem som utgjør den røde kakebiten synes vi du skulle gjøre noe med det....helst i dag!

 
(Kontingent ikke valgt)
Ubetalt antall: 0
Betalt beløp: 0
Betalt antall: 0